Se ze veselim Bozicnega casa ko v stanovanja prinasam darila. Starejsi so morda se bolj veseli daril kot otroci in to veselje se jim raztegne skozi celo leto. Ko prihajam k njim mi radi recejo se sedaj imam darilo od Bozicka. Zelo jim pomeni darilo.❤️

Ganjena občudovalka

Spoštovana ekipa mojstrov čuječnosti,
Iskrene čestitke in iskrive pohvale na famozen projekt, organiziranost, premišljenost in podrobnost informacij spletne strani, konsistentnost sporočila s poudarkom na zaupanju ter posebne pohvale tisti osebi, krepko čez 30 let, ki se še danes veseli darilca pod jelko, za izjemne čustveno inteligentne odgovore na vprašanja. Wau! Včeraj sem bila prvič seznanjena z vašim projektom in…
Kapo dol! Kdor ne želi biti del takega projekta, z njim ni seznanjen ali pa resnično nima domišljije in bo za darilo prejel ušesno maslo.

Špela

Čestitke za ves trud, zelo dobro organizaciji! Ekipa neverjerni ste in hvala vam!!! Lepo je sodelovati z vami in z vašo pomočjo pričarati nasmehe tako otrokom kot tudi odraslim👍

Simona

Dragi Božički za en dan. Letos sem bila priča čudovitemu čarobnemu trenutku, ko je sedem otrok prejelo vaša darila. Zame je bil to trenutek, ko je obstal čas. Še danes se naježim, ko pomislim na njihove velike oči in obraze čiste otroške sreče, ko so v roke prejeli lepo okrašen paket z njihovim imenom. Vidim njihovo razburjenje, ko so počasi odpirali darilo, kot da ne bi verjeli, da je to res za njih…in vidim njihove nasmehe, ko so se previdno dotikali vsake stvari posebej.
Želim si, da bi tudi vi vedeli, kako veliko ste naredili za otroke, želim, da veste, da ste jim pričarali božično čarovnijo.

Resnično bi se vsem Vam še enkrat iskreno zahvalila, v kolikor pa je mogoče bi osebno zahvalo poslala tudi dobrim ljudem (ali preko Vas), ki so darilo kupili, s tem razveselili najine otroke in pokazali, da so še na svetu ljudje, ki jim je mar za druge in so pripravljeni pomagati.

Mamica

Pozdravljeni, kot prvo hvala, ker ste ustanovili tole društvo! Neradi smo izpostavljeni temu, da ljudje vejo, da nam gre težko, a vseeno smo letos prejeli prvič paketek in radi bi se zahvalili osebi, ki nam je paketek skrbno pripravila. Na božično jutro pri nas ni bilo darilc pod smrečico, do jutra nam ni bilo težko, a ko je prišel trenutek ni bilo lahko. Danes smo prejeli klic za dvig paketka, ki ga nismo pričakovali..polepšali ste nam praznike sploh pa našemu bolanemu otročku.

Jana

Res lepo,da se najde skupina, ki poskrbi za otroke, ki jih lahko razveselimo.
Se enkrat hvala vsem, ki skrbite, da bo majhna pozornost razveselila otroske duse.

Eva

Že vrsto let sledim in sodelujem v vaši akciji.
Res pohvalno, ne le kako pomagate otrokom in starejšim, temveč tudi v ljudeh spodbudite najboljše in v jih z dobrim vzrokom povežete s pravo skupnost.

Sanja

Vsi, ki stojite za tem projektom ste čudoviti, srčni ljudje, in srečna sem, da obstajate! “Božička” sem letos prvič, in ne morem opisati tega “amazing” občutka, ki me je preveval od izbire obdarovanke, do sestavljanja škatle, in me bo verjetno spremljal še zelo dolgo.
Hvala vam, da jim pomagate, ter da omogočate vsem nam, da naredimo nekaj dobrega v tem, vedno bolj, pesimističnem svetu.

Olga

Že vse kupljeno,samo še kakšna knjigica jutri na knjižnem sejmu in to je to.Neverjetno koliko veselja prinese to obdarovanje nam ki pripravljamo. Upam da bodo tudi ti naši otročki tako veseli. Vsa čast za tako lepo idejo.

Najlepša hvala za vaš trud, čas in vztrajnost, da vsi pravočasno dobimo darilo. Zelo smo vam hvaležni, predvsem pa zato, ker nekdo misli na naše otroke.

Hvala tudi vam za celoten projekt in organizacijo obdarovanja………pričarali ste nam prečudovite praznike, nasmeh na otroških obrazih in veselje.

Hvala za priložnost, da lahko (upam!) nekoga vsaj za trenutek osrečim in da lastnim otrokom pokažem, da imajo nekateri težje življenje in da lahko poskusimo pomagati, kadar le moremo.

S svojim početjem pomagate narisati veliko nasmeškov na obraze otrok, ki bodo lahko še naprej verjeli v čudež Božiča ter pomagali zmanjšati skrbi staršev, ki svoji otrokom ne bi bili zmožni pripraviti manjšega presenečenja in darila za otroke.

Petra

Velika hvala za to akcijo, ne samo obdarjencem, tudi nam Bozickom za en dan ste polepsali te praznicne dni, res iz srca hvala, komplimenti:)

Pišem pa zato, da se Vam kar najlepše, predvsem pa iskreno in iz srca zahvalim tako Vam kot vsem , ki skupaj z Vami pričarate nasmeh in srečo na obraze otrok in njihovih staršev – nas… ko otroke obdarite..jim polepšate praznike…Razjokala sem se, ko sem pomislila na iskrice v nihovih očeh, nasmeške na obrazu, predvsem pa srečo, ki jo bodo v nedeljo zjutraj doživeli ob odpiranju daril

Jana

Res lepo, da se najde skupina, ki poskrbi za otroke, ki jih lahko razveselimo.
Še enkrat hvala vsem, ki skrbite, da bo majhna pozornost razveselila otroske duše

Eva

Že vrsto let sledim in sodelujem v vaši akciji. Res pohvalno, ne le kako pomagate otrokom in starejšim, temveč tudi v ljudeh spodbudite najboljše in v jih z dobrim vzrokom povežete s pravo skupnost.

Sanja

Vsi, ki stojite za tem projektom ste čudoviti, srčni ljudje, in srečna sem, da obstajate! “Božička” sem letos prvič, in ne morem opisati tega “amazing” občutka, ki me je preveval od izbire obdarovanke, do sestavljanja škatle, in me bo verjetno spremljal še zelo dolgo.
Hvala vam, da jim pomagate, ter da omogočate vsem nam, da naredimo nekaj dobrega v tem, vedno bolj, pesimističnem svetu. (se opravičujem za dolg mail 😊)

Zelo zelo mi je všeč ideja, mislim, da ima velik potencial, da se širše razvije in zajame še več ljudi in otrok.

Super akcija, pohvalno 🙂

Hvala ker mi pomagate, da bom del te akcije 🙂

Projekt se mi zdi nadvse simpatičen. Že cel dan me spravlja v dobro voljo, da bom lahko osrečila dva otroka