2x dobrodelni:)

Vse se je začelo z garažo in osebnim avtomobilom. Čez noč je preraslo v to, da potrebujemo skladišče, največje tovorne kombije, stvari za dopolnitev pomanjkljivo pripravljenih škatel in pripravo škatel, ki niso prispele na zbirna mesta ter še bi lahko naštevali. Izziv smo sprejeli odprtih rok, nemalokrat segli v lastni žep, a pri takšnih številkah potrebujemo tudi vašo pomoč…

Božiček za en dan iz leta v leto presega naša pričakovanja in prispevki prostovoljcev za uresničitev projekta že dolgo ne zadoščajo več. Tako si je letos Božiček našel svoje domovanje v Zavodu 364 – “en” dan na leto smo Božički, vse ostale dni pa se trudimo, da taki projekti ne bi bili potrebni.

DONACIJA

Med projektom nastane kar nekaj stroškov: gorivo za Božičkove sani, darilca za dopolnitev pomanjkljivo pripravljenih škatel, priprava neprispelih škatel, pisarniški material, elastike, darilni papir. Stroški postajajo preveliki za nas prostovoljce, zato bi vam bili hvaležni za kakršenkoli prispevek.

Zavod 364
Saveljska 62
1000 Ljubljana
SI56 6100 0001 2081 115 (namen plačila: DONACIJA)

Ob donaciji vsaj 25 € nam to sporočite na naš elektronski naslov:[email protected] (zadeva: DONACIJA), dopišite še svoj naslov in konfekcijsko številko. V zahvalo bo vašo garderobo popestrila rdeča majčka.

T-Shirt-Hanging-Mockup

 

2 X DOBRODELNI

Prihaja čas prazničnih nakupov in obdarovanj.Na pomoč so nam priskočila podjetja in posamezniki, ki vam omogočajo, da podprete naš projekt tudi na drugačne načine in ste pri tem 2x, morda celo 3x dobrodelni:)

 

Vzgojne igrače Singa

Od danes naprej ste lahko Božički 2x dobrodelni! Ob nakupu na spletni strani podjetja Singa uporabite čarobne besede “Božiček2018” in 20% protivrednosti vašega nakupa bo šlo v Božičkovo malho za nakup vzgojnih igrač, ki jih bomo uporabili za dopolnjevanje škatel. Vi pa si boste s tem pridobili še brezplačno dostavo.

 

DOBRODELNE VADBE – Božički “švicamo”

 

V želji, da bi skupnost božičkov še bolj povezali in jih aktivirali še preden postanejo aktualne tiste večno popularne novoletne zaobljube ter pri tem še poskrbeli za organizacijsko plat projekta, ki leto za letom presega naša pričakovanja, vam v sodelovanju z različnimi klubi/vadbenimi studiji predstavljamo BZ1D dobrodelne vadbe.

Vadbe so brezplačne in dobrodelne narave. Vsi zbrani prostovoljni prispevki bodo namenjeni za izpeljavo projekta BZ1D.

Več informacij najdete na tej povezavi.

Povezava do dogodka: https://www.facebook.com/events/1213073212176812/

Studio DansaPrava VadbaPilaterinaFIT HIT Klub

Bi radi donirali/priredili dobrodelno vadbo? Kontaktirajte nas na [email protected]

 

ŽUR BOžičkov

 

Vabimo vas na žur vseh Božičkov, Miklavžev, zimskih botrov, dedkov Mrazov, skratka vseh ljudi dobrega srca, židane volje, ki se na kakršenkoli način trudijo, da bodo prihajajoči prazniki tudi za tiste socialno šibkejše še posebej čarobni. Pridite na sproščeno druženje ob zaključku že sedme zaporedne uspešne akcije Božiček za en dan.