2x dobrodelni:)

Vse se je začelo z garažo in osebnim avtomobilom. Čez noč je preraslo v to, da potrebujemo skladišče, največje tovorne kombije, stvari za dopolnitev pomanjkljivo pripravljenih škatel in pripravo škatel, ki niso prispele na zbirna mesta ter še bi lahko naštevali. Izziv smo sprejeli odprtih rok, nemalokrat segli v lastni žep, a pri takšnih številkah potrebujemo tudi vašo pomoč…

Božiček za en dan iz leta v leto presega naša pričakovanja in prispevki prostovoljcev za uresničitev projekta že dolgo ne zadoščajo več. Tako si je letos Božiček našel svoje domovanje v Zavodu 364 – “en” dan na leto smo Božički, vse ostale dni pa se trudimo, da taki projekti ne bi bili potrebni.

DONACIJA

Med projektom nastane kar nekaj stroškov: gorivo za Božičkove sani, darilca za dopolnitev pomanjkljivo pripravljenih škatel, priprava neprispelih škatel, pisarniški material, elastike, darilni papir. Stroški postajajo preveliki za nas prostovoljce, zato bi vam bili hvaležni za kakršenkoli prispevek.

Zavod 364
Saveljska 62
1000 Ljubljana
SI56 6100 0001 2081 115 (namen plačila: DONACIJA)

Ob donaciji vsaj 25 € nam to sporočite na naš elektronski naslov:[email protected] (zadeva: DONACIJA), dopišite še svoj naslov in konfekcijsko številko. V zahvalo bo vašo garderobo popestrila rdeča majčka.

T-Shirt-Hanging-Mockup

 

2 X DOBRODELNI

Prihaja čas prazničnih nakupov in obdarovanj.Na pomoč so nam priskočila podjetja in posamezniki, ki vam omogočajo, da podprete naš projekt tudi na drugačne načine in ste pri tem 2x, morda celo 3x dobrodelni:)

 

Vzgojne igrače Singa

Od danes naprej ste lahko Božički 2x dobrodelni! Ob nakupu na spletni strani podjetja Singa uporabite čarobne besede “Božiček2018” in 20% protivrednosti vašega nakupa bo šlo v Božičkovo malho za nakup vzgojnih igrač, ki jih bomo uporabili za dopolnjevanje škatel. Vi pa si boste s tem pridobili še brezplačno dostavo.

Bucket List Dnevnik

Majhen start up je pripravil prvi slovenski dnevnik želja (Bucket list), v katerem so zbrane življenjske “must do” stvari, kraji, doživetja itd.Vsebuje 100 želja, ki jim slediš, da boš maksimalno izkoristil življenje. Razdeljen je na 3 kategorije: avanture, raziskovanja in osebna rast. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki te vodi do cilja. V vsaki kategoriji imaš tudi prostor, da dodaš svoje želje in sanje, ki jih želiš doseči.

V dnevnik so vključili tudi Božička za en dan:) Ob nakupu uporabite kodo ZABOZICKE in 20% protivrednosti nakupa bo šlo za izvedbo letošnjega  projekta.

 

 

 

UDARNIŠKA AKCIJA

 

Pridružite se nam v zakulisju ene največjih dobrodelnih akcij na naših tleh! T.i. udarniška akcija pregledovanja in sortiranja darilc bo letos na sporedu 8.  in 9. decembra (lokacija: Ljubljana)

Pridite in pristavite svoj delček k uspešni izpeljavi že sedme zaporedne akcije, katere osnovni namen je socialno šibkejšim otrokom in starostnikom pričarati tisto pravo čarobnost prihajajočih praznikov in po poti zanetiti pravo epidemijo nasmehov. Počnemo nekaj lepega, srčnega in ne bomo se ustavili. Majhne škatle povezujejo družine, prijatelje, ekipe, celotne kolektive. Tako malo je treba. Svet je naš in z vso pravico soustvarjamo boljši jutri! En dan v letu smo Božički, preostalih 364 dni pa se goreče borimo, da tovrstni projekti v prihodnje ne bi bili potrebni.

Vsako leto nam s skupnimi močmi uspeva skorajda nemogoče. V kolikor bi se nam radi pridružili izpolnite spletni obrazec.